Dansk Investerings Compagny ApS  

 Forsiden Vindmølle andele Boligsiden               Sommerhuse Links Kontakt

 

INFORMATION TIL VORES LEJERE:

Her på denne side kan du finde oplysninger vedr. mulighederne for bredbånd, kabel-tv og telefon på dit lejemål. Du skal selv bestille dette direkte ved leverandørerne, men vi viser her en oversigt over de produkter du kan bestille på dit lejemål.

Indboforsikring:

Har du husket at tegne en indboforsikring. Det er som regel den største forsikringsmæssige fejl som unge mennesker laver når de flytter hjemme fra. Når Du bor i en lejelejlighed er selve bygningerne brandforsikret via ejerforeningen, men du skal selv forsikre dit indbo.

Klik her for at se mere om indboforsikring og indhent tilbud på forsikringen.

Mobilt bredbånd:

Mobilt bredbånd er den rigtige løsning til dig der gerne vil på internettet på din bærbare pc, næsten lige meget hvor i Danmark du er. Det betyder at du kan gå på nettet hvis du er i sommerhus, på tur i København, faktisk er der næsten ingen begrænsninger. 3 mobil tilbyder dette suveræne produkt. 

>>>Læs mere om 3 mobil bredbånd og bestil det her<<<  


Kabeltv:

YouSee tilbyder kabeltv, også digitalt. Der findes forskellige programpakker man kan vælge imellem: >SE HVILKE LEJLIGHEDER DER KAN BESTILLE YOUSEE KABELTV<

>>>Læs mere om YouSee og bestil det her<<<


Alm.Bredbånd og telefoni:

TDC tilbyder fastnet telefoni, alm. bredbånd og mange andre services. På de lejligheder hvor der er et flueben er områder hvor vi er bekendt med at der er operatører i området der tilbyder internet. Det er dog lejer selv der skal bestille det og selv afholde udgiften hermed. Du skal bestille det i dit eget navn, da det er DIC uvedkommende og vi anbefaler dig selv at undersøge mulighederne inden du bestiller. Vær opmærksom på at der kan være en risiko for at der mangler "kobber" på nettet, således at du ikke kan få ADSL-bredbånd. DIC kan ikke drages til ansvar herfor. Alternativt er at bestille mobilt bredbånd.

www.mobilbredbaand.org 

Bredbåndsguiden

Spar mange penge - Find det billigste telefon abonnement - Telefon guide


Google søgninger:

Annoncer

 

 

 


 

 
 
  
Dansk Investerings Compagny af 1998 ApS (DIC) er et investeringsselskab indenfor ejendomme og vindmøller, og vi kan tilbyde administration af mindre virksomheder. Vi besidder udlejningsboliger rundt omkring i Århus.
 

Indflytning - mobilbredbånd - bredbånd - kabeltv - telefoni - mobiltelefoner