Forsiden Vindmølle andele Boligsiden               Sommerhuse Grøn anlæg Kontakt

MEMBER OF: 

FAQ (MEST FORESPUGTE SPØRGSMÅL):

Kan jeg sælge mine andele til DIC straks til de stillede priser?     Ja, DIC køber dine andele til vores stillede priser. Dog skal handler over 100.000 kr. godkendes af os forinden og vi kan evt. afvise handlen. Handlen er dog formelt betinget af laugets godkendelse.

Kan jeg købe andele af DIC til de stillede priser?    Nej, DIC sælger ikke andele. DIC investerer langsigtet i grøn energi.

Er jeg bundet af en handel jeg afgiver online?   Nej, du er først bundet når du har underskrevet handelsaftalen og sendt denne til os. Vi fremsender handelsaftale og handelsbetingelser til dig når vi kan handle din andele.

Hvor lang tid tager en handel om at blive gennemført?  Dette er meget forskelligt. Når du har underskrevet handelsaftalen og sendt denne til os, skal der først registreres ejerændring i vindmøllelauget. Da arbejdet i mange møllelaug er frivilligt kan det godt forsinke ekspeditionstiden en smule. Når disse oplysninger er registreret udarbejder vi en skattemæssig opgørelse af vindmøllerne til brug for din selvangivelse. Denne sender vi så til dig. Vi tilstræber at holde ekspeditionstiden inden for 1 måned.

Mine andele er pantsat af banken, hvordan ordnes dette? Vi afregner dit udestående med dit pengeinstitut og får dermed slettet pantforholdet mod indfrielse af gælden. Restbeløbet får du tilsendt direkte af os.

Kan i sælge mine andele for mig?  Nej. DIC er ikke et fondsmæglerselskab og må derfor ikke foretage kommisionshandler, men vi køber udelukkende til egen beholdning.

 

 

 

NY HJEMMESIDE
 

1000 MB Webhotel til 37,50 kr.mdl. Køb DK domæne 112,50. Gratis oprettelse af webhotel.

Se mere på www.servermarket.dk 
 


HUSK
 

HAR DU ANDELE I ET ANDET VINDMØLLELAUG KAN DU ALTID FÅ ET TILBUD FRA OS. 


 

 
 
       
  
Dansk Investerings Compagny af 1998 ApS (DIC) er et investeringsselskab
indenfor ejendomme og vindmøller, og vi kan tilbyde administration af mindre virksomheder/ejendomme. 
Vi besidder udlejningsboliger rundt omkring i Århus.
 

22/12/2001
Design by Henrik jensen